SyMK 5 kuskia mukana XXVI Numibia Snow Enduro kisoissa.

SyMK viisi mukana Mäntsälän Enduro kisoissa lauantaina 11.2.2023. Hienoja suorituksia nähtiin ja myös yksi luokka nousu kun Sami Leppänen ajoi C-luokan ykköseksi 4 minuutin erolla seuraavaan ja näin ollen kaksi kisaa C-luokassa ajaneena nousi upeasti takaisin B-luokkaan.

Samin mietteitä kisasta: Ajo lähti aamusta asti sujumaan ja sitten ajelin vaan omaa ajoa. Ei tullut koko päivän aikana kaatumisia eikä muita tilanteita. Reittikin oli mieleen vaikka lunta olisi saanut olla enemmän.

Jani Koskenniemi kuvaili kisaa näin: Suomen Cup avauskilpailu ajettu Mäntsälässä. Hieno kilpailu vaihtelevalla reitillä jossa rytmin vaihdoksia piisasi. Välillä mentiin luukku auki peltoja pitkin ja heti perään tekniseen kivikkoon rymyämään😄Tarkkana sai olla mutta ajollisesti päivä meni oikein hyvin eikä minkäänlaista jossittelun varaa jäänyt. Kertaakaan en kaatunut enkä tehnyt mainittavia ajo virheitä ja ajaminenkin sujui ihan mukavasti. Tulokseksi V50 8. sija. Tästä on hyvä jatkaa kahden viikon päästä ajettavaan Karkkilan kisaan🙂#vanstore#polarspring#päijänneovet#vesanrakennusjamaalaus#josahuolto#kylmäkonehuoltotoivonen#kuljetusosmohaikka#ristelicharolais#sysmämarina#maitobaari#pizzeriafantasia#sporttivalonen

SyMK mukana olleet kuljettajat ja sijoitukset:

A1 luokka Jani Salonen sijoitus omassa luokassa 7

A2 luokka Mikko Leppänen sijoitus omassa luokassa 2

C luokka Sami Leppänen sijoitus omassa luokassa 1

C luokka Jussi Uotila sijoitus omassa luokassa 39

V50 luokka Jani Koskenniemi omassa luokassa 8

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s