Enduro kisakausi starttasi lauantaina 28.1.23 Keravalla.

Enduro 2023 kisakausi starttasi Keravalla mukana myös SyMK kuskeja A1 Jani Salosen, C2 Jussi Uotila ja V50 Jani Koskenniemi.

Uudella kalustolla startanneen Jani Salosen mietteitä:

Kisa kausi avattu CF Moto Endurosprintissä Keravalla. Olosuhteet kisassa oli aivan erilaiset mitä itse tullut koko talvi treenattua ja se näkyi myös tekemisessä. Ajaminen oli todella huonoa koko päivän ja kaatumisia tuli enemmän kuin koko viime vuoden kisoissa yhteensä. Jos jotain positiivista pitää hakea niin tästä on todella helppo lähteä parantamaan seuraaviin kisoihin. 📷 sportimage @kawasakisuomi @jannesuominenmotorsport @blackseven_oy @officialleatt @bridgestonemoto

V50 luokkaan siirtyneen Jani Koskenniemen mietteet kisasta:

Eilen avattiin kisakausi keravan endurosprintissä. Ensimmäinen kisa V50 luokassa jätti melkoisesti toivomisen varaa. Ajaminen ei missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan rennosti eikä pyörä tuntunut olevan oikein hanskassa koko päivänä. Lisäksi kädet aivan puuduksissa ja joka kierrokselle aivan typeriä ajovirheitä ja kaatumisia. Tulokseksi 4. sija joka kertoo enemmän luokan kärkikuskien poissaolosta kuin vahvasta osaamisesta.

#vanstore #polarspring #päijänneovet #vesanrakennusjamaalaus #josahuolto #kylmäkonehuoltotoivonen #kuljetusosmohaikka #ristelicharolais #sysmämarina #maitobaari #pizzeriafantasia #sporttivalonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s