XX Numibia Snow Enduro

17.-18.3 ajeltiin jo 20. kerran toistamiseen Mäntsälän Nummisissa vuosittaista lumienduroa, joka tosin tänä vuonna alkoi muistuttaa enemmän mutakuraloska römyämistä. Lauantaina vuoronsa saivat C-luokat, Kunto sekä V50. Pappaluokassa seitsemänneksi ajoi Kari Mäiseli. C2504T-luokassa Toni Vuorinen kaasutteli sijalle 12. C-avoimessa Jari Leppänen yllätti kaikki puolen minuutin luokkavoitolla ja nousulla B-luokkkaan!

Sunnuntaina oli vuorossa Nuorten SM-osakilpailu. Sysmäläisiä nuoria, eli alle 20-vuotiaita, paikalla oli vain yksi, Mikko Leppänen.  Mikon taival alkoi lupaavasti kahden ensimmäisen pätkän jälkeen luokkajohdohdolla. Kolmannella pätkällä puhjennut eturengas kuitenkin haittasi hieman ajoa ja kärkipaikka jäi taakse. Lopulta sijoutus oli neljäs ja nuorissa 17. B125-luokassa kovaa keskenäistä taistoaan kävivät Jukka Mäiseli ja Erik Rantahakala, päivän päätteeksi Rantahakalan napatessa luokan kolmannen sijan ja Mäiselin jääden viidenneksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s