Viron endurosarja: Joonas voittoon ja Rasmus kolmas.

Viron enduron mestaruussarjan avauskilpailu,TALLINN GP 2019, ajettiin Tallinnassa 21.4.2019. Sarjan avauskilpailussa mukana oli suuri joukko suomalaisia kuljettajia, joista neljä oli Sysmän Moottorikerhosta. E2-luokassa Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa olivat mukana veljekset Joonas ja Jani Salonen. Joonas ajoi mallikkaasti oman luokkansa toiseksi. Janin kilpailu puolestaan päättyi keskytykseen kuudennen erikoiskokeen jälkeen. E-Jun luokassa Rasmus Tuominen ajoi hienosti luokkansa kolmanneksi täydentäen suomalaisten kolmoisvoittoa. -Tarkoituksena oli lähteä ajamaan Viroon vain testimielessä ja katsomaan, millaista ulkomailla on ajaa eli ei muita tavoitteita, kuin ajaa maaliin ja siinä onnistuttiin. Ekalla kierroksella ei ollut mitään ihmeellistä ja ajo kulki hyvin, mutta reitti oli paikoittan merkattu huonosti niin ajoin muutaman kerran harhaan, mutta ei mitään erikoista. 2,3,4 kierroksella ajokulki hyvin, eikä sen suurempia virheitä tullut. 5 kierroksella rupesi kädet puutumaan ja ajo muuttui hankalaksi, mutta maalissa 3 ja siihen ihan tyytyväinen. E-40+ -luokassa Koskenniemen Jani sijoittui luokkansa lopputuloksissa viidenneksi. -Pääsiäisen vietto Tallinnassa huipentui eilen ajettuun kesäkauden avajaiskisaan. Toisella maastokokeella tuli sukellettua kerran tangon yli mutta muuten ei isompia ongelmia. Tuloksena luokkani 5. ei ehkä ihan tyydytä mutta jättää sopivasti nälkää treenata lisää, Koskenniemi pohdiskeli.

Tuloksiin TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s