Vesijärven SM-Enduro!

Vesijärven SM-enduron osakilpailu kaasuteltiin lauantaina 14.7. Salpausselän Moottorikerhon järjestämänä. Päivä käynnistyi heti aamusta alkaen erittäin kuumana, joten monelle kuljettajalle päivä oli varmasti tukala ja haasteellinen. Lämpömittari näytti jo aamupäivästä alkaen päälle 28 astetta, eikä laskenut iltapäivän puolelle mentäessä. Yhteensä kilpailussa nähtiin kuljettajia radalla 165 kappaletta, joista kolme ajoi Sysmän Moottorikerhoa edustaen.A1-luokassa tuttu kaksikko Jani Salonen ja Mikko Leppänen nähtin radalla näyttämässä omaa osaamistaan. Molemmat selvisivät kuumasta päivästä huolimatta maaliin Janin ollen luokkansa kymmenes ja Mikon 17:s.-Vesijärven SM-enduro on nyt ajettu ja kilpailusta suoriuduttin ihan ok keliolosuhteiseen verrattuna. Lämmintä kelin puolesta riitti tarpeeksi, eikä kyllä edes suurempiin lämmittelysuorituksiin pystytty ilman hikoilua, hellettä nimittäin piisasi heti alusta lähtien. Ensimmäinen siirtymä oli erittäin pitkä ja toista maastokoetta ajaessani, olin lähes varma osallistuneeni motocross kilpailuun endurokilpailun sijasta. Lopulta kakkso pätkälläkin tuli kiviä vastaan. Muuten reitti oli ihan hyvää, mutta 30 asteen helteet vei kyllä omat veronsa, Mikko kommentoi.B1-luokassa Mannilan Jyri ei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa ollen maalissa oman luokkansa sijalla 11.-Aina ei voi voittaa,eikä ihan joka toinenkaa kerta. Eilen ajettiin Vesijärven sm enduro melkein 30 asteen helteessä ja sehän jos jokin sitten vei voimia. Tarkotuksena oli hakea lisää nousupisteitä mutta kisa kaatui jo toiselle siirtymälle kun takaratas otti kontaktia kiven kanssa ja vääntyi solmuun. Metsästä sitten etsin noin 30min sopivia työkaluja että sain rattaan suoraan ja kauheella vauhdilla lähdin syöttämään eteenpäin. Päivähän kaatui sitten siihen jo kun sain 20min at:eeta. Sitten siinä mentiin vaan eteenpäin ja en miettinyt sen enempää ja otin viellä 10min lisää at:eeta. Vikalla pätkällä ajoin viellä kahteen kertaan puuta päin kun kuumuus oli vienyt miehestä kaikki mehut ja ajatus ei pysynyt mukana ollenkaa. Ajoon en ollut ollenkaa tyytyväinen, virheitä tuli koko ajan ja ajamista ei ollenkaa helpottanut lihaskrampit joista kärsin melkeen koko päivän ajan. Tuloksena b1-luokan 11 +34min at. Parannellaan mies ja pyörä kuntoon ja 21.7 ajetaan taas jämsässä cc kilpailua, Jyri kertoi.TULOKSET TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s