V Karkkilan Enduro Lenkki 26.1

Virallisesti kisakausi 2014 starttasi jo 27.1 Helsingin Moottorikerhon uudella talvi-cc formaatilla, Kanteleen Cross Country Sikalenkillä. Kilpailuun ilmoittautui useampia sysmäläiskuljettajia, mutta konerikkojen ja loukkaantumisien yms muiden tekosyiden takia kilpailupaikalle asti päätyi vain Jani Salonen. Todellisuudessahan kilpailupäivänä oli vaan hitokseen kylmä. Janinkin suoritus päättyi keskeytykseen, joten kauden avauksesta ei jäänyt paljoa kerrottavaa. 

Viime sunnuntaina kelit olivat jo inhimillisemmät ja kauden ensimmäiseen endurokilpailuun Karkkilan Endurolenkille saatiin jo enemmän Sysmän Moottorikerhon osanottajia ja tuloksetkin olivat mukavampaa katseltavaa: Jani Salonen luokassa U20 podiumille sijoituksella 3, samoin Joonas Salonen 3. luokassa B1 keräten kauden ensimmäisen nousupisteen, toivottavasti myös loput neljä saadaan samaa tahtia kasaan. Aku Mannila oli 10. luokassa C2 ja Miikka Mannila 6. luokassa V40. Hienot suoritukset siis kaikilta kuljettajiltamme. 

Seuraava endurokilpailu ajetaan 8.2 Kangasalan maastoissa muutaman vuoden tauon jälkeen. Mukaan Sysmän Moottorikerholaisia on ilmoittautunut huimat 10! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s