Toukokuunajo keräsi lähes 200 kuljettajaa!

Orimattilan Moottorikerho järjesti 26.5. Toukokuunajon numero 54. Kilpailu oli U20-luokkien SM-sarjan osakilpailu sekä Vet-cupin osakilpailu. Kilpailussa mukana oli yhteensä 193 kuljettajaa, joista viisi edusti Sysmän Moottorikerhoa.

A1-luokassa Jani Salonen kaasutteli maaliin ollen oman luokkansa lopputuloksissa seitsemäs. Yleiskilpailussa Jani puolestaan sijoittui 12:ksi.

A2-luokassa puolestaan Joonas Salonen joutui valitettavasti keskeyttämään kolmannen maastokokeen jälkeen.

B1-luokassa kaksikko Jyri Mannila ja Rasmus Tuominen kaasuttelivat kilpaa. Jyri sijoittui luokassaan lopulta kolmanneksi, kun puolestaan Rasmuksen kilpailu päättyi harmillisesti keskeytykseen. Jyrin vauhti riitti B-luokkien kokonaistuloksissa upeasti sijalle neljä ja yleiskilpailussa sijalle 27.

-54 Toukokuunajo ajettu eilen ja tuloksena B1 luokan sija 3 ja koko B-luokan 4. Ensinmäinen nousupiste A-luokkaan saatiin ja puhdas kisa. Reitti oli itselleni sopiva ja löytyhän sieltä kolmospätkältäkin vähän suomi mantsaakin joka tuntu ainakin itselleni sopivan paremmin kun nopeat pätkät. Pari hyvää pätkä aikaakin tuli ajettua. Kuski ja pyörä kesti todella hyvin koko kisan ja väsy ei painanut missään vaiheessa, joka on todella positiivista. Nyt taas pari viikkoa taukoa ja sitten haetaan lisää nousupisteitä kotikilpailusta joka ajetaan 16.6 sysmässä! Kaikki taas kannustamaan oman kylän poikii reitin varrelle! Jyri kommentoi.

C3-luokassa Jani Koskenniemi ajoi upean kilpailun sijoittuen ensimmäistä kertaa luokkansa toiseksi. C-luokkien lopputuloksissa Janin suoritus riitti 13:teen sijaan.-Eilen ajettiin Orimattilassa toukokuunajo. Ensimmäinen endurokilpailuni kesäkelissä tälle vuodelle ja kerrankin sain ajettua melkein ilman ongelmia. Päivän ainoa häiriötekijä oli etujarrun häviäminen kakkospätkällä joten kolmospätkällä joutui vähän varomaan etujarrun puuttuessa.Huollossa saatiin vika korjattua ja loppupäivä meni ihan mukavasti. Ensimmäistä kertaa palkinnoille luokkani toisena ja C yleiskilpailun 13, Koskenniemi ynnäsi.TULOKSET TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s