Tiedotuksen huomio kaudelle 2018!

Hei kaikki ja hyvää alkanutta vuotta!

Kilpailukausi on taas aluillaan ja nyt onkin sopiva aika muistuttaa kaikkia kuljettajia uudesta käytännöstä, joka joulukuussa olleessa kokouksessa päätettiin. 

Kuljettajien tulee kirjoittaa kilpailuista, joissa ollut ajamassa pieni kooste siitä, miten oma kilpailu meni omasta mielestä. Samalla voi myös kertoa yleisesti, mitä mieltä oli kilpailureitistä ja oliko jonkinlaista äksöniä ja vaikeuksia pätkällä. Muistetaan kuitenkin tehdä se hyvän maun rajoissa. Tarkoituksena on kommentoida parilla lauseella, romaania omasta suorituksesat ei tarvitse kirjoittaa, mutta sekin on sallittua.

Kommentit kilpailuista on yhteydessä kauden lopussa maksettaviin kulukorvauksiin kauden aikana ajetuista kilpailuista siten, että kulukorvauksien saamiseksi kuljettajien tulee kirjoittaa ja lähettää kommentit suorituksistaan alla mainittaviin osoitteisiin. 

Tekstin voi lähettää joko tekstiviestillä/whatsapp viestillä numeroon 040-0842682 tai sähköpostitse symktiedotus@gmail.com kahden päivän sisällä kilpailusta. Jos on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä edellä mainittuihin osoitteisiin.

Erittäin turvallisia kilpailukilometrejä kaikille Sysmän moottorikerhon kuljettajille kaudelle 2018!

-Tiedotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s