Symk kuulumisia 2015

Itsenäisyyspäivänä ajettu Kärme Kustaan kiemurat partioajo sujui Team SyMK:n joukkueelta erittäin hyvin. Rankka kisa, jossa kura ja rapa lensi oli monelle joukkueelle liian kova ja keskeytyksiä ja hylkäämisiä tuli todella paljon. Team SyMK:ssa ajaneet Jukka Mäiseli, Tuomas Nieminen ja Joonas Salonen sijoittuivat hienosti kolmanneksi luokassa 1. Luokassa 2 ajanut Asikkala/Sysmä joukkueelle Erik Rantahakala, Miikka Mannila ja Jouko Huilla tuli aikaraja vastaan ja joukkue hylättiin. Kisakausi on tältä vuodelta ohi ja käynnistyy taas ensi vuonna 23.1. Kangasalan kisalla.
SyMK:n ensi vuosi käynnistyy uuden puheenjohtajan vatämänä. Syyskokous valitsi puheenjohtajaksi Joonas Salosen, sihteerinä jatkaa Jutta Salonen, varajuheenjohtajana Mika Leppänen ja hallitukseen valittiin Minna Nieminen, Vesa Rajavuori, Jari Leppänen, Mika Leppänen ja uutena Pertti Salo. Muusta kerhon toiminnasta ensi vuodelle jatkamme ainakin perinteistä messumatkaa Helsinkiin, lähikuntien kanssa PAS- ajoja sekä mahdollisen valmannusrenkaan perustaminen. Kisajärjestelyistä pidämme välivuoden, mutta Sixille olisi tarkoitus laittaa oma kerhojoukkue kasaan.

Hyvää Joulua ja Onnea Vuodelle 2016 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s