Syksyn CC-kilpailujen putki taputeltu!

Karjalan Kankailla CC 2017 

Kiteen Moottoripyöräklubin järjestämä kilpailu kaasuteltiin Kiteellä lauantaina 7.10. Karjalan Kankailla CC 2017 käynnisti syksyn CC-kilpailujen putken. Kilpailussa ajettiin neljä eri lähtöä. Päivän ensimmäisessä lähdössä MX-65 luokan kuljettajat ajoivat kaksi kisaerää. Päivän toisessa lähdössä tunnin mittaisen kilpailun ajoivat neiset, nuoret, V60- ja classic-luokkien kuljettajat. Päivän kolmannessa startissa mukana olivat Harraste ja V50-luokat. Päivän viimeisessä lähdössä taitojaan pääsivät näyttämään kahden tunnin kilpailussa A, B ja V40-luokan kuljettajat. Päivän aikana kilpailureitillä nähtiin yhteensä 266 kuljettajaa, joista yksi Sysmän Moottorikerhosta.

Harraste-luokassa moottorikerhoa edustanut Jani Koskenniemi joutui valitettavasti oman suorituksensa keskeyttämään kolmannen kierroksen jälkeen.

Karjalan Kankailla TULOKSET

Motopalvelu CC 

Orimattilan Moottorikerho järjesti lauantaina 14.10 Motopalvelu CC-nimeä kantaneen kansallisen crosscountry kilpailun. Kilpailun reitti kiemurteli Ollosten motocrossradan alueella ja sen läheisyydessä. Päivän ensimmäinen lähtö ajettiin klo 9, jolloin tunnin mittaisen kilpailun pääsivät ajamaan naiset, nuoret, classic ja V60-luokan kuljettajat. Päivän toisessa lähdössä radalla nähtiin V50 ja Harraste-luokan kuljettajat. Kilpailun päättivät kahden tunnin mittaisella kilpailulla A, B ja V40-luokat. Kilpailussa mukana oli yhteensä 197 kuljettajaa, joista nelä oli Sysmän Moottorikerhosta.

B-luokassa Villgren Juha-Pekka oli oman luokkansa lopputuloksissa 20:s, kun taas samassa luokassa ajanut Jyri Mannila joutui keskeyttämään kolmannen kierroksen jälkeen.

V40-luokassa kaasutellut Miikka Mannila sijoittui V40-luokan lopputuloksissa sijalle yhdeksän.

Harraste-luokassa kerhoa edustanut Jani Koskenniemi sijoittui oman luokkansa lopputuloksissa sijalle 36:s.

Motopalvelu CC:n TULOKSET


21.10. CC SM SÄKYLÄ Rauman Seudun Moottorikerho ry (RaSMK)

Rauman Seudun Moottorikerho järjesti lauantaina 23.10 kausen viimeisen kotimaisen SM-sarjan osakilpailun. Kilpailu ajettiin Säkylässä varuskunta-alueella. Päivä lähti käyntiin naisten, nuorten, V60 ja classic-luokan tunnin mittaisella kilpailulla yhdenksän maissa aamulla viiden asteen pakkasessa. Päivän toisessa startissa radalle pääsivät V50 ja harraste-luokan kuljettajat. Päivän viimeinen lähtö starttasi kahden maissa iltapäivällä. Kyseisessä startissa mukana olivat A, B ja V40-luokkien kuljettajat. Kilpailun aikana reitillä nähtiin yhteensä 270 kuljettajaa. Kilpailussa ei ollut kuljetajia mukana Sysmän Moottorikerhosta.

CC SM Säkylän TULOKSET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s