Suomalaisia Viron endurosarjan osakilpailussa!

Viron endurosarjan ensimmäinen osakilpailu ajettiin kaksipäiväisenä kilpailuna Paikusessa 5-6.5. Kokonaisuudessaan kisaviikonloppu päättyi hyvään suomalaiseen menestykseen ja suomalaiset keräsivätkin kilpailusta yhteensä neljä luokka voittoa kaikkiaan. Sysmän Moottorikerhon kuljettajiakin reitillä nähtiin kaksinkappalein, kun veljeksen Jani ja Joonas Salonen olivat mukana kilpailussa. 

E1-luokassa Salosen Jani kaasutteli maaliin ollen luokkansa lopputuloksissa seitsemäs.

E2-luokassa puolessaan ajanut Joonas Salonen ylitti maaliviivan lopulta ollen myös oman luokkansa seitsemäs.

-Viikonloppuna käytiin ajamassa Viron mestaruussarjan avauskilpailu. Treenit on jäänyt vähiin, joten aika vaikean tuntuista oli ajaminen koko viikonlopun. Sijoitus kuitenkin oli E2 luokan 7, Joonas #79 kommentoi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s