Sotka CC Kauhajoella kilpailtu!

Lauantaina 7.7. kaasuteltiin kansallinen Sotka CC Kauhajoen moottoriradan ja laskettelukeskuksen ympäristössä suhteellisen aurinkoisessa säässä. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa oli mukana viisi kuljettajaa.

A-luokassa kilpaa ajoivat Sysmän raudan kova kolmikko Jani SalonenJoonas Salonen sekä Mikko Leppänen. Jani Salonen sijoittui kilpailussa hienosti toiseksi, Joonas Salonen kolmanneksi ja Mikko Leppänen hienosti neljänneksi.

Jani Salonen (kesk.) ja Joonas Salonen (oik.)
Miikka Leppänen (vas.)

-Olipas hauska kilpailu! Ensimmäisellä kierroksella oltiin Joonaksen ja Miikan kanssa peräkkäin ja järkyttävässä pölypilvessä koitin takavaloa seuraten roikkua perässä. Se roikkuminen loppui lyhyeen kun jäin hitaamman kuskin taakse ja pojat pääsi karkuun. Toisella kierroksella kävin vielä pikaisesti nurin ja loputkisasta olikin sitten melkoista takaa-ajoa. Huollossa oltiin Miikan kanssa samaan aikaan, kun kaatumisessa vääntynyttä ohjausta täytyi vähän suoristaa. Huollolle tuli vähän kiirusta kun tultiinkin samaan aikaan, mutta hyvin hoitui pysähdys silti. Kiitoksia vaan asianosaisille. Huollon jälkeen ei ero Miikkaan meinannut millään kaventua, ennen kuin kahdella viimeisellä kierroksella alkoi selkä lähestyä. Viimeisen kierroksen alussa pääsin jo kerran rinnalle ja lopullisesti pääsin edelle kun kivikko-osuuden alussa Miikan ajolinjalle hyppäsi kuusi ja se jäi halailemaan juuria, Mikko kertoi kilpailustaan.

TULOKSET

Jani Koskenniemen edustuskuva keskeytyksen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s