Räyskälän Sprintti kaasuteltiin 10.6!

Racingbike Endurosprint ajettiin kuluneen viikonlopun lauantaina Räyskälässä. Kilpailu päästiin ajamaan lähpösissä tunnelmissa alusta loppuun saakka ja aurinkokin paistoi puolipilviseltä taivaalta läpi kilpailun. Aamulla reitille pääsivät C, D, V50 ja V60-luokat, kun taas iltapäivällä reittiä pääsivät kiertämään A, B ja V40-luokat. Aamupävän aikana ajetut lähdöt olivat muovanneet reittiä kiitettävällä tavalla ja iltapäivällä kilpailleista kuljettajista valtaosa saikin antaa parastaan kuuden kierroksen aikana. Kilpailussa kuljettajia oli mukana 302 kappaletta ja Sysmän Moottorikerhoa päivän aikana reitillä oli edustamassa neljä kuljettajaa.

A1-luokassa Jani Salonsen kilpailu päättyi valitettavasti toisen kierroksen jälkeen keskeytykseen.

B2-luokassa Miikka Leppänen ajoi ensimmäisen kilpailunsa loukkaantumisen jälkeen kuukauteen. Maalissa Leppänen oli oman luokkansa tuloksissa sijalla 9.

-Ihan kelpo suoritus loukkaantumisesta johtuneen ajotauon jälkeen. Reitti oli aikas hurjassa kunnossa meidän sarjamme alkaessa, mutta maaliin päästiin. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja loppukautta. Toisella kierroksella kävi tosin pieni haaveri: mutka meni hieman pitkäksi ja ajauduin lippusiimaa päin. Lippusiima ei jostain syystä mennyt poikki vaan venyi ja venyi. Tästä seurauksena kaulaan tuli aikas mukavan näköiset ruhjeet, mutta onneksi ne parantuvat nopeasti, Leppänen kertoi.

C1-luokassa Riku Tullila ylitti maaliviivan ollen oman luokkansa neljänneksi nopein. Samalla Tullila oli hienosti koko C-luokan lopputuloksissa viides ja näin ollen saalisti itselleen yhden nousupisteen.

-Reitti oli aivan mielettömän hyvässä kunnossa meidän päästyämme radalle jo ihan aamusta. Reitti sopi minulle ja tykkäsin ajaa kyseistä pätkää. Tästä suorituksesta voin olla tyytyväinen. En olisi uskonut näin hyvän suorituksen tulevan tästä kilpailusta, mutta niin vain kävi. Kaikki loksahti paikoilleen, Tullila kertoi suorituksestaan.

V40-luokassa kilpaillut Aku Mannila suoriutui maaliin ollen V40-luokan lopputuloksissa sijalla 16.

Tullilan (831), vierailevan tähden Schildtin (684) ja Leppäsen (174) pyörät huoltopaikalla.
Jani Salonen ”104
Miikka Leppänen #174
Riku Tullila #831

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s