Rauman Sprint Enduro ajettiin 35 kuljettajan voimin!

Rauman Sprint Enduro ajettiin lauantaina 26.8. Rauman Motocross radalla ja sen ympäristössä. Kilpailuun osallistui vain 35 kuljettajaa, mutta silti kuljettajakadosta huolimatta kilpailu ajettiin. Sprinttikilpailun reitti oli hieman vajaat 20 minuuttia pitkä ja jota A, B ja V40-luokkien kuljettajat ajoivta viisi kierrosta ja C ja V50-luokkien kuljettajat neljä kierrosta. Ajoaikaa pyöriin kerteyi kilpailun aikana kaikilla lähes puolitoista tuntia. Sysmän Moottorikerhosta Rauman Sprint Endurossa mukana oli vain yksi kuljettaja, Aku Mannila. Mannila kaasutteli maaliin V40-luokassa voittaen luokkansa lähes puolentoista minuutin turvin. Mannila oli samalla yleiskilpailun lopputuloksissa sijalla 11.

Onnittelut Akulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s