Panssari CC III

Kauden Cross Countryn SM-sarja käynnistyi 28.4 Parolannummen varuskunnan alueella järjestetyllä Panssari CC III-kilpailulla. Kilpailussa nähtiin ennätykselliset 461 osallistujaa. 

Sysmän Moottorikerhon jäsenistä Iiro Äijälä ajoi harrasteluokassa osallistujamäärään (246 kuljettajaa) nähden tasokkaan suorituksen sijoituksen oltua lopulta 23. Myös B-luokassa, johon siirrytään harrasteluokan jälkeen, nähtiin kiitettäviä tuloksia kun 77. osallistujan luokassa Mikko Leppänen ajoi palkintosijalle 8. Jani Salonen sijalle 16. sekä Sami Leppänen sijalle 65. V40-luokassa, jossa kilpailevat 40 vuotta täyttäneet mutta alle 50-vuotiaat veteraanit, nähtiin myös sysmäläisväriä. Miikka Mannila ajoi sijalle 22. sekä Marko Viik sijalle 30.

Viikonloppuna starttasi myös motocrossin MXJ Suomen Cup sarja, jossa Latviassa hyvin kauden aloittanut Miikka Leppänen ajoi aika-ajoissa sijoituksen 22. Karsintaerä päättyi kuitenkin ensimmäisellä kierroksella kolariin kilpakumppanin kanssa jonka seurauksena Leppänen viettää seuraavat kuusi viikkoa sairaslomaa harrastuksen parista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s