Päitsi lähestyy!

Ensi viikonloppuna 29.-30.3 ajetaan taas Suomen kuuluisin endurokilpailu Päijänteen Ympäriajo. Sysmän Moottorikerholaisia mukana starttaa neljä kovaa: Mikko Leppänen (nro. 12) A-luokassa, Jukka Mäiseli (137)  ja Joonas Salonen (188) B-luokassa sekä Jani Salonen (104) luokassa U20. Kaikkien heidän taival on yhtä pitkä, 24 maastokoetta. Siirtymien kanssa matkaa kertyy yhteensä lähes 700km ja ajoaikaa 22h (mikäli allekirjoittanut laski lähellekään oikein..). Kilpailu on selviytymistaistelu jokaiselle mukaan osallistuvalle ja maaliin pääsykin on jo tavoite. 

Sysmän Moottorikerho järjestää perinteisesti yhden maastokokeen viimevuosien tapaan Taipaleessa, jonne saavat kaikki halukkaat saapua seuraamaan kilvanajoa, maalipäässä parkkitilaa. Tänä vuonna myös kylällä on mahdollisuus päästä seuraamaan läheltä kaikkia kilpailijoita, sillä välitankkauspiste järjestetään vanhan S-Marketin parkkipaikalle. Aikataulun mukaan ensimmäinen kuljettaja Sysmän maastokokeella on klo. 19.36 ja tankkauksessa kahdeksan aikaan. Siitä kilpailijoiden matka jatkuu Ravioskorpeen seuraavalle maastokokeelle. Käsiohjelmia myydään paikallisilla huoltoasemilla sekä H-Motorsissa 10€ hintaan. Käsiohjelmissa lähtöluettelot, aikataulut sekä muuta oheistietoa.PS. huoltopaikalla makkarakioski!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s