Päijänteen ympäriajo 2014

Tänä vuonna ajettiin taas legendaarinen Päijänteen Ympäriajo, jo 79 kerran. Lauantaiaamuna Vierumäeltä mukaan starttasi hieman normaalia vähemmän osanottajia, yhteensä 136 kuljettajaa. Sysmän Moottorikerhoa edustivat Jukka Mäiseli, Jani Salonen ja Mikko Leppänen. Joonas Salonen joutui aiemmatsta tiedotteesta poiketen jättämään kierron väliin sairasteluiden vuoksi. Tänä vuonna keli suosi kuljettajia ja lähes koko viikonloppu saatiin nauttia auringonpaisteesta. Lumen puute muutti kilpailuolosuhteita viimevuosista joten spoorikuskit joutuivat väistymään palkintopallilta ja antamaan tilaa kuljettajille jotka pärjäävät paremmin kesäolosuhteissa. Lumeton maa aiheutti hankaluuksia myös Mikko Leppäselle joka kaatumisen seurauksena loukkasi olkapäänsä jo ensimmäisellä maastokokeella. Lääkärikäynti sai kuitenkin odottaa seuraavaan viikkoon ja kilpailu jatkui maaliin asti kipulääkkeiden avulla. Sysmän Moottorikerholaisista kovinta vauhtia piti Jani Salonen, joka sijoittui U20-luokassa neljänneksi ollen yleiskilpailun 26. Jukka Mäiseli oli yleiskilpailun 31. ja saavutti suvereenisti B1-luokan voiton yli kuudella minuutilla keräten samalla 4 SM-pistettä. Mikko Leppänen ajoi sijalle 12. A1-luokassa ja sijoutti yleiskilpailussa sijalle 42. SM-piste jäi harmillisesti yhden sijoituksen päähän. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s