Motorrad Enduro

Koululaisten syysloman päätti Mikkelissä ajettu Motorrad SM-enduro. Lauantaina kaasuttelivat SM-luokat A ja B, ja sunnuntaina C ja veteraanit. Viikonlopulle Sysmän Moottorikerholaisia ilmoittautui huimat 11 kuljettajaa!

Lauantaina Tuomas Nieminen esitti comebackin takaisin Gas Gasin sarviin pienen kilpailutauon jälkeen. Miehen tavoitteet oli kuitenkin suunnattu harmillisesti samaan aikaan järjestettyihin Salpausselän kisoihin ja A2504t-luokasta irtosi vasta 16. sija eikä SM-pisteitä herunut. Sen sijaan Joonas Salonen jatkoi hyvin alkanutta kauttaan ja toi kotiin SM-pisteen. Samalla lohkesi B2504t-luokan toinen sija ja tilille kertyi toinen nousupiste. Samaisessa luokassa ajaneen Mikko Leppäsen killpailu ei mennyt niin suunnitelmien mukaan, mutta vastoinkäymisistä huolimatta mukaan tarttui yhdeksäs sija. B-avoimesta ei palkintoja kannettu kotiin, mutta Kari Mäiseli ajoi rohkeasti nuorten poikien seassa sijalle 21, vaikka pappaluokkaankin olisi ollut mahdollisuus ilmoittautua. Marko Viikin oli tarkoitus kilpailla samaisessa luokassa, mutta miehen matka päättyi ja ennen kilpailupäivän alkamista autorikkoon. B125-luokassa saatiin taas juhlia sysmäläisiä (joista ensimmäinen asuu Heinolassa ja toinen Lahdessa..) Jukka Mäiseli nousi palkintopallin toiseksi korkeimmalle korokkeelle ja Erik Rantahakala kolmannelle. Molemmat hävisivät luokan voittaneelle nuorelle lupaukselle ”vain” reilut neljä minuuttia. 

Kun lauantain kuljettajat sunnuntaiaamuna jo nukkuivat pokaalit kainalossa lämpimän peiton alla, sunnuntain kuljettajat aloittelivat omaa kisapäiväänsä. Yhdestätoista sunnuntaille jäi siis neljä kilpailunhaluista miestä. Myös tältä päivältä kerättiin hienoja tuloksia. C2504t-luokassa Toni Vuorinen nappasi kolmannen sijan, Jari Leppänen 7. sijan luokasta C-avoin ja Pertti Salo sijan 19. samaisesta luokasta. Vielä kuudenneksi V40-luokassa kaasutteli Timo Koskinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s