MM-Päitsi taputeltu!

Pitkä ja hyvinkin raskas viikonloppu Päitsin merkeissä on reippaasti jo takanapäin. Tänä vuonna 82.kerran ajettu Päijänteen Ympäriajo kaasuteltiin 25.-26.3 ensimmäistä kertaa MM-kilpailuna ollen samalla kauden ensimmäisenä MM-osakilpailuna. Lauantaina kilpailureitti oli vielä aika hyvin jäässä yöpakkasten takia, mutta sunnuntaina etelän pätkät olivat sulia ja osittain aika huonossakin kunnossa. Lunta ei oikeestaan ollut enään missään, joten kuljettajat pääsivät suurimman osan reiteistä ajamaan tapeilta. Yleisöä reitin varrella oli valtavasti! Jo lauantaiaamun olivat parkkipaikat ensimmäisenllä pätkällä ja tienvarret täynnä autoja ja sama meno jatkui koko viikonlopun ajan. Kisan aikana tunnelmaa oli hyvä ja sitä oli riittänyt mukavasti ainakin reittien varrella. Kuljettajia reitillä nähtiin kaasuttelemassa viikonloppuna 252 kappaletta, joista kaksi edusti Sysmän Moottorikerhoa. Alla Moottorikerhon kuljettajien mietteitä ja tuloksia kisaviikonlopulta. 

-Lauantai aamupäivä meni vähän sählätessä, tuli kaatumisia ja takajarrun kanssa oli ongelmia yhdellä pätkällä. Jämsässä alkoi ajo parantua ja sen jälkeen loppu kulki hyvin maaliin asti. Lauantaina olin EJ MM luokan 14. ja sunnuntaina 16. SM1 luokassa pisteet jaettiin molempien päivien yhteistuloksen mukaan ja siinä olin 11. Yleiskilpailussa sijoitus oli 51. Ilman suurempia ongelmia selvittiin ja ajo oli omalla tasolla joten tyytyväinen täytyy olla. Jani Salonen #104

-Lauantai aamupäivällä ajoin ihan liian varovaisesti, Jämsän jälkeen rupesi ajo sujumaan vähän paremmin. Sunnuntaina koko päivä oli aika tasaista ajelua. Kokonaisuudessaan viikonloppu sujui ihan hyvin eikä mitään suurempia ongelmia ollut. Ajoin EGP MM luokassa jossa sijoitus oli lauantaina 22 ja sunnuntaina 19. SM3 luokassa olin kuudes.Joonas Salonen #79

B2-luokassa ajanut Janne Louhelainen sijoittui omassa luokassaan Päitsin lopputuloksissa yhdenneksitoista. 

C3-luokassa joka vuotiseen Päijänteen Ympäriajoon osallistunut Tuomas Huuskola kaasutteli maaliviivan ylitse ollen lopputuloksissa oman luokkansa yhdestoista. 

Päijänteen Ympäriajon TULOKSET

Suuret kiitokset Sysmän maanomistajille ja kaikille talkoolaisille kilpailujen järjestämisestä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s