Mannilalle luokkavoitto Tohmajärveltä!

Jyri Mannila (toinen vasemmalta) Tohmajärvi Enduron palkintojenjaossa.

Viikonloppuna ajettiin Tohmajärvellä kilpaa kansallisessa endurokilpailussa. Kilpailu oli samalla U20-luokan SM-sarjan, W- ja V-Cupin viimeinen osakilpailu. Päivän aikana Tohmajärven maastossa nähtiin päälle 160 kuljettajaa ottamassa mittaa toisistaan.  Tohmajärven hyvä kelisessä kilpailussa Sysmän Moottorikerhosta mukana kilpailussa oli yksi kuljettaja. 

B1-luokassa kaasutellut Jyri Mannila ajoi sellaista vauhtia, että lopputuloksissa irtosi niin B1-kuin myös koko B-luokan voitto. Samalla Jyrille irtosi nousipiste. U20-luokan tuloksissa Jyri oli puolestaan seitsemäs Tohmajärvellä, joka siivitti Jyrin myös U20-SM sarjan lopputuloksissa seitsemännelle sijalle.

-Kauaks piti mennä mutta tänään se tuli ensinmäinen B-luokan voitto ja jälleen yksi nousu piste kohti A-luokkaa! Tohmajärvellä kisat suju hyvin ja ajo kulki koko päivän nousu johteisesti. Joskus muistan kun yks Sysmän kova koutsi sano, että kun jaksaa tehä vaan töitä rakastaman lajinsa eteen, niin joskus se viellä palkitsee. Nyt oli sen aika ja nyt mennään kovempaa eteenpäin ja pyritään nousemaan viellä tänä vuonna A-luokkaan, Jyri kommentoi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s