Mannila kuudes U20-luokan toisessa SM-sarjan kilpailussa. 17.02.2019

Nurmijärven Perttulassa kaasteltiin lauantaina 16.2. Perttulan Pöräys, jossa kisattiin niin nuorten SM-sarjassa kuin myös kansallisissa sarjoissa. Kilpailussa mukana nähtiin yhteensä 148 kuljettajaa, joista yksi edusti Sysmän Moottorikerhoa kyseisessä kilpailussa. 

Jyri Mannila kaasutteli kilpailun A1-luokassa viidenneksi. SM-U20-luokassa Mannilan ajo riitti hienosti kuudenteen tilaan. 

-U20SM-sarjan toinen kilpailu päästiin maaliin ja tuloksena oman luokan 6 ja koko kisan 15. Kisa lähti kulkemaan heti aamun ekasta pätkästä lähtien hyvin ja ajoinkin koko kisan kaheksanneks nopeimman ajan ekalle pätkälle. Koko päivä hyvää suorittamista ja tärkeitä pisteitä kotiin! Kangasalla parin viikon päästä jatketaan pisteiden metsästystä, Mannila ynnäsi suoritustaan.

Kilpailun tulokset TÄSTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s