M-Levy Enduro kisattiin kuluneen viikonlopun lauantaina 14.5.2017

Kotimaisen endurosarjan kesän avauskilpailu ajettiin lauantaina 14.5 Lievestuorella. Kilpailureitille starttasi valitettavan vähäinen kuljettajamäärä, mutta onneksi kilpailu saatiin järjestettyä kaikesta huolimatta. Kilpailu alkoi aamupäivällä kello kymmenen maissa pilvisissä tunnelmissa ja kuljettajien päästyä matkaan yllätti pienehkö lumisade kaikki. Loppupäivä onneksi päästyyn ajamaan kuivissa tunnelmissa auringon pilkistäen välillä pilvien raoista. Kilpailun starttasi yhteensä vain 67 kuljettajaa, joista kolme kuljettajaa oli Sysmän Moottorikerhosta.M-Levy Enduro nimellä ollut kilpailu ei varmastikaan Sysmän Moottorikehon kuljettajilta mennyt kuljettajien omien odotusten mukaisesti. Hankaluuksia kaikille kuljettajille varmasti toi epäselvästi merkitty reitti sekä vanhat ajojäljet. Reitit olivat paikoitellen myös hyvin märkiä ja kuraisia, joten kaikki saivat varmasti olla tarkkana, etteivät jäänet kiinni suurempiin rapakkoihin.A1-luokassa kerhoa edustamassa oli Jani Salonen, joka sijoittui oman luokkansa lopputuloksissa sijalle 2. Samalla Jani sijoittui yleiskilpailussa sijalle 5. Salosen ensimmäisellä kierroksella tuli pari kaatumista ja vaikeuksia oli huonon reittimerkkauksen takia. Toinen kierros oli sitten parempaa, mutta kolmannella kierroksella viikolla alkanut flunssa alkoi verottamaan. A3-luokassa kaasutellut Joonas Salonen joutui valitettavasti keskeyttämään kolmannen pätkän jälkeen käsi ongelmien vuoksi.C1-luokassa Riku Tullila ylitti maaliviivan ollen oman luokkansa lopputuloksissa lopulta kuudes. Vauhti kilpailun alusta loppuun pysyi suurin piirtein tasaisena, mutta valitettavasti loppuaikaa verotti huollossa tapahtunut laskuvirhe AT-aikojen kanssa. Laukaan TULOKSETSeuraava endurokilpailu ajetaan jo ensi viikonloppuna Orimattilassa lauantaina 20.5. Onnea kuljettajille tuleviin kilpailuihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s