Leppänen sijalle 10 superenduro SM-kilpailussa!

Vantaan SM-superenduron kisapäivä saatiin käyntiin Vantaan Vauhtikeskuksessa. Alkuerissä kuljettjien pään vaivana oli sankkaa pölyä. Vauhtia ei kuitenkaan eristä puuttunut vaan jatkopaikoista käytin kovaa kamppailua. Sysmän moottorikerhosta kilpailussa mukana oli Mikko Leppänen, joka pääsi illan finaaliin Last chance erästä. Kilpailun yhteispisteissä Leppänen sijoittui lopulta kymmenenneksi. 

-Vaikka rata olikin tänä vuonna suhteellisen helppo, oli perhosia silti vatsassa melkoisesti. Harvoin enää nykyään jännittää niinkuin nyt. Enimmäisessä harjoituksessa kaaduin heti ensimmäisen kierroksen kivikossa. Muuten ajoon sai yllättävän nopeasti rytmin päälle. Toinen harjoitus oli samalla aika-ajo ja pari kierrosta onnistui kohtuullisesti. Montaa kierrosta ei ehtinytkään, kun harjoitusten kesto oli vain 8min. Alkuerässä otin aivan surkean lähdön, mutta tasaisella ajolla nousin erän neljänneksi. Kolme parasta eteni suoraan finaaliin, joten pääsin valitsemaan last change-erään lähtöpaikan toisena. Lähtö onnistui ja sijoituin juuri neljänneksi, joka oli viimeinen finaaliin oikeuttava paikka. Ensimmäisessä finaalissa lähdin takarivistä ja lähtö oli mitä oli. Perusvarmalla ajolla 9. Toiseen erään lähtöpaikat käännettiin ja pääsin ensimmäisenä puomille. Hyvä lähtö ja viimeiseen kivikkomutkaan asti olin kahdeksatena. Siinä töpeksin sitten huolella ja kaksi kuskia tuli ohi. Viimeisessä finaalissa alkoi olla kuskikin jo aika finaalissa ja perusajolla kymmenentenä maaliin, Leppänen kertoi kilpailustaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s