Kärme Kustaan kiemurat

Tänä vuonna perinteinen Kärme Kustaa ajettiin itsenäisyyspäivän perinteestä poiketen jo 4.12 Hämeenlinnassa, Etu-Hätilän ampumaradan ympäristössä. Lämmin sää ja vesisateet pelottelivat kuljettajia etukäteen, mutta jälkeenpäin kilpailua kritisoitiin jopa liian helpoksi. Aiemmasta käytännöstä reittiä muutettiin ja sieltä otettiin pois pahimmat upotuspaikat. Business-luokalla lähes puolet reitistä oli uutta.
 
Vesisateesta huolimatta tänä vuonna Kärme Kustaa keräsi yhteensä 330 kuljettajaa, joista 9 edustivat Sysmän Moottorikerhoa.
Täysin SyMK:n kuljettajista koostuneita partioita matkassa oli kaksi. Business-luokassa ajanut Konemiehet Aurasmaa koostui  Ahti Aurasmaasta, Mika Leppäsestä ja Miikka Mannilasta. Joukkue pääsi pienistä ennakkoluuloista huolimatta maaliin sijoituksella 25. Muut SyMK:n kuljettajat ajoivat 2-luokassa, jossa ajavat partiot joihin ei kuulu A-luokan kuljettajia. Joonas Salosen ja Mikko Leppäsen partiota mukana vauhdittamassa oli Asikkalan Moottorikerhon Joni Kaivolainen. Joukkue Mammanpojat ajoivat luokassaan kolmanneksi! Toni Vuorisesta, Jari Leppäsestä ja Pertti Salosta koostunut partio JaPeTo sijoittui 36. Sysmän Moottorikerhoa edusti myös Marko Viik, joka ajoi partiossa Uhmaikä joukkuetovereinaan Tommi Linnankoski (HlMK) ja Tuomo Oksanen (SsMK) sijalle 25.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s