Kanteleen Herkkulenkki ajettiin kolmannen kerran! 17.09.2018

Kansallinen kilpailu, Kanteleen Herkkulenkki ajettiin kolmatta kertaa lauantaina 15.9. Kilpalijoita reitillä nähtiin reilut 140 kappaletta. Mukana Sysmän Moottorikerhosta oli sama kolmen kopla, kuin viime viikonlopun kilpailussakin. Kilpailussa kaikki muut sarjat paitsi A-luokan sarjat ajettiin normaalisti. A-luokka puolestaan ajettiin yhtenä luokkana vähäisen osallistuja määrän vuoksi.

A-luokassa Salosen Jani ajoi hienosti luokan lopputuloksissa neljänneksi.

-Kisan alku meni aivan nukkuessa. Ajosta ei tullut mitään ja jatkuvasti tuli virheitä. Pikkuhiljaa ajo alkoi kulkea paremmin ja pari viimeistä pätkää kulkikin jo tosi hyvin, tuloksissa A luokan 4, Jani kertoi.

B1-luokassa Mannilan Jyri sijoittui hienosti oman luokkansa kolmanneksi, ollen samalla koko B-luokan kuudes. Samalla Jyri nappasi jälleen nousupisteen ja on nyt yhden pisteen päässä A-luokasta.

-Viikonloppuna ajettiin kansallinen enduro kilpailu kanteleen herkkulenkki. Omaa ajoa koko päivä, mutta peltopätkät oli niin suoraviivasia että piikistä loppu vaihteet kesken. B1 3 ja koko B 6 ja nousupiste. Enään ollaan pistettävaille A-luokan mies!, Jyri kommentoi.

C3-luokassa Koskenniemen Jani näytti muille kilpaveljilleen ajamisen mallia voittaen luokkansa upeasti, ollen samalla koko C-luokan neljäkkesi nopein kuljettaja. Voitollaan Koskenniemi nousi suoraan seuraavaan kilpailuun B-luokkaan.

-Eilen ajettiin Pukkilassa Kanteleen herkkulenkki. Reitin maastokokeet olivat enimmäkseen omalla mukavuusalueellani ja ajaminen sujui mukavasti. Isompia ajovirheitäkään ei tullut joten kotiintuomisiksi kertyi tällä kertaa oman luokan voitto, koko C:n neljäs sija ja nousu B luokkaan. Kiitoksia jälleen tukijoille, Koskenniemi kiitteli.

TULOKSET TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s