Joukkue SM Mäntsälässä

Mäntsälän Moottorikerho järjesti sunnuntaina 25.9 perinteisen Kärhän lenkin. Joukkue SM arvon lisäksi kilpailu oli SM-sarjan viimeinen osakilpailu.

Sysmän Moottorikerhon joukkueen muodostivat Joonas Salonen, Mikko Leppänen ja Sami Leppänen, joka paikkasi alunperin joukkueeseen valittua Erik Rantahakalaa. Kerhon joukkue sijoittui 14. kun kaiken kaikkiaan mukaan osallistui 26 joukkuetta. 

Henkilökohtaisista tuloksista ajettin toki myös. Joonas Salonen ajoi B2504T luokan voittoon ja keräsi samalla viisi SM pistettä. Mikko Leppänen oli B125-luokan 11. ja Sami Leppänen 16. Toni Vuorinen oli C2504T luokan kahdeksas ja Kari Mäiseli V50 luokan kymmenes. 

Miikka Leppänen ajoi samaisena päivänä Riihimäellä ajetussa Sinisaloliigan päätöskisassa luokassa MXJ. Ensimmäisen erän sijoitus Miikalla oli 23. ja toinen erä päättyi Miikan osalta ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Ensi viikonloppuna ajetaan Hallilan herkkuenduro, kauden viimeinen endurokilpailu, Kärme Kustaata lukuunottamatta. Taistossa nähdään hieman aikaa sivussa olleita tähtiä kuten Sysmän Moottorikerhon arvoisa puheenjohtaja Miikka Mannila sekä jo Jämsän CC-kilpailusta vauhtia hakenut ex-puheenjohtaja Pertti Salo. Hyvää viihdettä luvassa siis sunnuntaina 8.10 Myrskylän metsissä.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s