Jani Saloselle Viron mestaruussarjan pronssi! 13.10.2018

Viron mestruussarjan viimeinen osakilpailu ajettiin 6.10, johon Sysmän Moottorikerhoa edustava Jani Salonenkin matkasi. Endurosarjan osakilpailu ajettiin Vörtsjärve Enduro Sprinttinä, jossa Jani ajoi hienosti E1-luokassa kolmanneksi. Samalla Janille varmistui Viron mestaruussarjan pronssi!

-Ekalla pätkällä oli ajo vähän jäykkää, mutta sitten alkoi kulkea ihan mukavasti. Tuloksissa E1 luokan 3. ja kisan jälkeen päästiin juhlimaan Viron mestaruussarjan prossimitallia. Kiitos loistavalle huollolle ja kaikille sponsoreille jotka mahdollistavat myös Viron sarjan kiertämisen, Jani kiitteli.

Sysmän Moottorikerho onnittelee Jania!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s