Enduron kauden ensimmäinen kesäkisa takana! 06.05.2019

Ensimmäistä kertaa ajettu Riihivuori enduro kaasuteltiin sunnuntaina 5.5.2019. Endurokilpailu oli endurokauden ensimmäinen kesäkisa. Yön aikana Keski-Suomessa satoi lunta, joten paikoitellen maa oli Muuramen Riihivuoressakin lumen peitossa. Lumi kuitenkin suli ja kilpailijat pääsivät kuraiselle reitille. Keli päivän aikana oli kuitenkin suhteellisen hyvä muutamaa lumihiutaletta lukuunotamatta. Kilpailijoita Riihivuori Endurossa oli yhteensä 123 kappaletta, joista kaksi edusti Sysmän Moottorikerhoa. 

A1-luokassa Mikko Leppänen kaasutteli maaliin, ollen lopputuloksissa oman luokkansa neljäs ja koko A-luokan kymmenes. 

-Riihivuorella ajaminen oli aika tuskaista koko päivän. Yleensä jossain vaiheessa ajo vähän paranee, mutta nyt oli vaikeaa koko päivän. Mitään yksittäistä ongelmaa ei ollut, mutta ei vaan kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla. Varsinkin kierroksen viimeinen hiekkapätkä oli aika myrkkyä, kun taas kakkospätkän kivikko sujui tulosten valossa paremmin. Pers’tuntuma sillä pätkällä tosin sanoi aivan toista, mutta ilmeisesti vaikeaa oli muillakin, Mikko kiteytti kilpailusuoritustaan.

B1-luokassa Rasmus Tuominen nappasi upeasti voiton omassa luokassaan. Lisäksi Rasmus oli koko B-luokan nopein kuljettaja. Voitollaan Rasmus saalisti myös nousuåisteen kohti A-luokkaa. 

-Kisaa lähdettiin vähän huonolla fiiliksellä, koska aamulla oli vielä lunta maassa sekä ajo ei oikein kiinnostanut. Kuitenkin sitten starttasin kisaan ja ekalla pätkällä 100 metriä lähdöstä heti nurin ja ajattelin, että mitähän tästä mahtaa tulla, jos on tämmöistä säätämistä kokokisa. Toinen pätkä ei oikein onnistunut 1 kierroksella ja olin sen pätkän jälkeen ihan valmis lopettamaan, mutta päätin ajaa kierroksen loppuun ja sitten mieli muuttuikin, että lähetään vielä toiselle kierrokselle ja sehän tuntui jo tosihyvältä ja ei ollut mitään suurempia murheita niinkun ei myös vikallakaan kierroksella muutakuin tokavikalla pätkällä vedin tangon yli ja aikaa kului aika paljon, mutta se ei onneksi omanluokan tulosta heikentänyt, Rasmus kommentoi. 

Riihivuori Enduron TULOKSET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s