CC:n SM-sarjan Jämsän osakilpailu ajettu

Kotimaisen CC:n SM-sarjan toinen osakilpailu kaasuteltiin lauantaina 21.7. Jämsänkoskella sijaitsevan radan ympäristössä. Yhteensä kilpilussa muana nähtiin runsaat 275 kuljettajaa ympäri Suomea. Kilpailu ajettiin hieman vaihtelevassa säässä ja kilpailupäivän aikana esiintyikin useampia sadekuuroja. Ilma tästä huolimatta pysyi päivän yllättävänkin lämpöisenä. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa mukana oli kaksi nuorta kuljettajaa.

B-luokassa Rasmus Tuominen kaasutteli maaliin ollen oman luokkansa tuloksissa sijalla 25.

-Jämsän CC ei menny ihan niinkun olis pitänyt. Ajokulki ihan ok ensimmäiset 3 kierrosta, jonka jälkeen tuli aivan totaaliuupuminen ja ajo muuttui todella raskaaksi. Maaliin asti ajettiin mutta paremminkin olis voinut mennä, Rasmus kokosi suoritustaan.

U20-luokassa Jyri Mannila joutui valitettavasti jättämään kilpailun kesken  kaatumisen seurauksena.

-Kisa jäi kesken toisen kierroksen kaatuumisen jälkeen. Onneksi mitään ei ole murtunu mutta kipua on kummiskin. En tiedä missä on vika rohkeudessa vai pyörässä mutta tuntuu että kilpakumppanit menee vaan koko ajan lujempaa tuollasessa isossa nopeassa patikossa. Tietäähän ainki missä on parannettavaa. Kiitos kummiski tukijoille ja sponsoreille, Mannila kiitteli.

TULOKSET TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s