CC-kilpailu kaasuteltiin Joutsassa!

Lauantaina 6.5.2017 Joutsassa kaasuteltiin kauden toinen CC-kilpailu, III Crawford Center Ovisepät-kilpailu suhteellisen aurinkoisissa tunnelmissa. Aamun ensmmäinen lähtö startattiin klo 9 aikoihin puolipilvisissä tunnelmissa. Ensimmäisessä lähdössä reitille starttasivat Naiset, Nuoret, V60- ja Classic-luokat, jotkaa ajoivat tunnin verran. Päivän toisessa lähdössä kilpailureittiä lähtivät kiertämään Harraste ja V50-luokat ja päivän kolmannessa ja viimeisessä lähdössä kaasuttelivat sitten A, B ja V40-luokat. Kilpailu käytiin loppuun erittäin aurinkoisissa tunnelmissa, vaikka kylmä tuuli laskikin paikoitellen lämpötilaan JoSeMoRan radalla. Reitti oli hyvässä kunnossa kilpailun ajan paria kohtaa lukuunottamatta ja hiekkaa löytyikin varmasti jokaisen kuljettajan suusta enemmän kuin olisivat halunneet. Päivän aikana kisareitillä nähtiin yhteensä 246 kuljettajaa 61:stä eri seurasta. Sysmän Moottorikerhoa kilpailussa oli edustamassa 7 kuljettajaa.

A-luokassa Jani Salonen nappasi upeasti kolmannen sijan, ajettuaan hieman reilut kaksi tuntia kestäneen kilpailun aikana 9 kierrosta. Joonas Salonen joutui valitettavasti keskeyttämään upean startin jälkeen oman kilpailunsa viidennen kierroksensa jälkeen.

B-luokka Jyri Mannila sijoittui kauden toisessa CC-kilpailussa lopputuloksissa sijalle 16. Samassa luokassa ajanut Riku Tullila kaasutteli maaliviivan ylitse ollen lopulta tuloksissa oman luokkansa 33.

Viime kilpailunsa Nuorten luokassa ajanut Rasmus Tuominen starttasi Joutsan kilpailuun Harraste luokassa. Tuominen sijoittui kyseisessä luokassa hienosti lopputuloksissa viidenneksi ja jatkaa näin hyviä suorituksia. Samassa sarjassa Jani Koskiniemi ajoi maaliin ollen Harraste luokan lopputuloksissa sijalla 54. Harraste luokassa kilpailijoita oli 120 kappaletta.

Päivän viimeisessä lähdössä ajanut Miikka Mannila sijoittui lopputuloksissa V40-luokassa kuudenneksi.

Joutsan CC:n TULOKSET

Seuraava CC-kilpailu ajetaan Vierumäellä 26.5.-27.5.2017 ja ensi viikonloppuna ajetaan enduron kansallinen kilapilu Jyväskylässä lauantaina 13.päivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s