55. Toukokuunajo taputeltu! 30.05.2019

Kotimaisen enduron SM-sarjan varsinainen kesäsarja polkaistiin käytiin toukokuunajon merkeissä Myrskylässä. Jo 55. kerran järjestetty Toukokuunajo päästiin ajamaan aurinkoisissa tunnelmissa. Oman hankaluutensa kilpailuun toi kuitenkin sääolosuhteet. Vaikka aurinko paistoi, on Myrskylän viimeisten parin viikon aikana tullut vettä runsaamminkin. Näin ollen maasto oli kosteaa ja upotuspaikkoja löytyi reitiltä useampiakin. Myrskylässä sysmäläisitä nähtiin mukana yhteensä viisi kuljettajaa kolmessa eri sarjassa. 

A1-luokassa Joni Kaivolainen sijoittui hienosti luokan lopputuloksissa viidenneksi,ollen yleiskilpailun tuloksissa 11:sta. Samassa A1-luokassa Mikko Leppänen puolestaan ajoi seitsemänneksi. Yleiskilpailussa Leppäsen vauhti riitti tänään sijalle 28.

-Orimattilan SM-enduro sopi reitiltään kyllä tosi hyvin. Alusta asti ajo kulki ja oli yritystä. Toisella kierroksella vähän liikaakin kun kierroksen toisella mk:lla ajoin eikään ja siitä viittävaille tangonyli naamalleen sammaleikoon. Samalla pätkällä suoriin myös hieman harvennushakkuuta, tällä kertaa renkaiden pysyessä kuitenkin maata kohti. Pari viimeistä pätkää meni vähän vaisummin käsien ollessa aivan loppu. Hyvä että kyydissä pysyi. Tulos oli kuitenkin uran paras SM-sija 7, Leppänen totesi.

A2-luokassa Jani Salonen puolestaan piti kuudenneksi nopeinta vauhtia ollen samalla yleiskilpailussa 12:sta. Samaisessa luokassa Joonas Salonen sijoittui sijalle 13 ja yleiskilpailun lopputuloksissa sijalle 27.

B1-luokassa Rasmus Tuominen joutui valitettavasti keskeyttämään viidennen erikoiskokeen jälkeen. 

Tuloksiin TÄSTÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s