SE-Team Enduro Sprint Kouvolassa

Racing Club Kouvolan järjestämä enduron sprinttikilpalu kaasuteltiin Kouvolan Tykkimäen motocross radan läheisyydessä lauantaina 2.9.2017. Kilpailuun osallistui kokonaisuudessaan 129 kuljettajaa kaikkiaan 47:stä eri seurasta. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa oli ajamassa kaksi kuljettajaa.

C, D ja V50-luokat pääsivät reitille heti aamulla ja ajoivat sprinttipätkän neljään otteeseen, kun taas A, B ja V40-luokat ajoivat vasta iltapäivällä ja heidän ajourakkaansa kuului kierroksia yhteensä kuusi kappaletta. Reitti oli hyvin monipuolista ja korkeuserot vaihtelivat pätkän aikana nopeasti. Reitillä päästiin ajamaan niin hiekkapatikkoa, heinikkoa, juurakkoa ja asfalttia. Kaiken kukkuraksi sääkin suosi kuljettajia!

Kilpailun ainoat Sysmän Moottorikerhon edustajat, Riku Tullila ja Jani Koskenniemi kaasuttelivat C-luokassa maaliin asti. Tullila sijoittui lopputuloksissa oman luokkansa 11:ksi ja Koskenniemi saman luokan 35:ksi.

-Hieman vaikealta tuntui ajo, pää olisi halunnut mennä, mutta kroppa oli asiasta eri mieltä. Voi tietenkin tämä viikolla alkanut flunssa hieman asiaan vaikuttaa. Aikoihin olen kuitenkin tyytväinen ja sain kiristettyä vauhtia joka kierroksella aivan viimeiselle kierrokselle asti. Leppäsen Miikalle vielä kiitos pyörän lainaamisesta kilpailuun, Tullila kertoi kilpailustaan.

SE-Team Enduro Sprintin TULOKSET

Kanteleen Herkkulenkki

Pukkilan Moottoriurheilijat ry järjesti lauantaina 9.9. Kanteleen Herkkulenkin, joka järjestettiin nyt toista kertaa. Kilpailuun osaalistui yhteensä 144 kuljettajaa 47:stä seurasta. Tuloksen saaneiden kuljettajien määrä olikin sitten eri. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa oli mukana kaksi kuljettajaa.

C, D, K ja V60-luokat pääsivät reitille ensimmäisenä ja noin tunnin myöhemmin maastoon pääsivät kaasuttelemaan A, B, V40 ja V50-luokat. Aamupäivän osalta keli oli varsin kostea ja tämän jälkeen se muuttuikin aika nopeasti tihkuksi ja siitä sitten sateeksi. Vettä tulikin sitten koko loppukilpailun ajan, mikä ei varmastikkaan tehtyn reitistä yhtään helpompaa.Vesisade näkyi myös tuloksissa, sillä reitille lähteneistä 144 kuljettajasta maaliin hyväksytysti ajoi 102 kuljettajaa.

A1-luokassa ajanut Mikko Leppänen joutui keskeyttämään kuudennen maastokokeen jälkeen.

V40-luokassa Aku Mannila pääsi haasteellisesta kelistä huolimatta maaliiin asti ollen lopputuloksissa oman luokkansa neljäs.

Kanteleen Herkkulenkin TULOKSET

Riku Tullila Kouvolassa #831 ”huoltomies” Miikka Leppäsen kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s