188 kuljettajaa pääsi maaliin SE-Team endurossa. 16.06.2019

Kansallisen SE-Team enduron kaasuteltiin kuluneena viikonloppuna Keravan ja Sipoon maastoissa. Kuljettajia kilpailussa mukana oli sankoin joukoin ja kaikkiaan maaliin saapui 188 kuljettajaa. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa mukana oli kaksi kuljettajaa. A1-luokassa Sysmän Moottorikerhoa kilpailussa edustamassa oli Mikko Leppänen. Leppänen sijoittui kansallisessa kilpailussa sarjassaan kolmanneksi. Yleiskilpailun lopputuloksissa suoritus riitti sijaan 17.-Kilpailun formaatti oli mielenkiintoinen, kun kisassa ajettiin 12 tosi lyhyttä pätkää, joten virheisiin ei ollut varaa. Ja heti ekan pätkän neljänteen mutkaan sammutin pyörän… mahtava alku. Loppuosa kilpailusta meni kuitenkin hyvin ja varsinkin hyvin onnistuneen viimeisen kierroksen nousin a1-luokan kolmanneksi, Leppänen kommentoi. B1-luokassa Sysmän Moottorikerhon Rasmus Tuomisen ajo onnistui hyvin ja vauhti riittioman luokan toiseen sijaan. Yleiskilpailun lopputuloksissa Rasmuksen vauhti oikeutti lopulta yhdeksänneksi. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s