Lemppari CC

Lauantaina 4.9 jatkettiin Cross Countryn Suomen Cupia Heinolassa. Viime vuoden pölyävä reitti ja tappava helle eivät ilmeisesti jättäneet traumoja sysmäläisiin, sillä tänä vuonna meitä  saatiin mukaan hienot seitsemän kuljettajaa. Tosin helteestä ja pölystä ei ollut tällä kertaa pelkoa, kiitos koko viikon jatkuneiden sateiden.

Ensimmäisenä kahden tunnin taipaleelle lähetettiin harrasteluokka jossa Sysmän Moottorikerhoa edustivat Toni Vuorinen sekä ensikertalainen Iiro Äijälä. Harrasteluokkassa starttasi 166 kuljettajaa ja kaikki selvisivät hengissä yleisöä huolestuttaneesta yhteislähdöstä, mutta kaikilla matka ei kestänyt täysin kahta tuntia. Äijälän saavutukseksi kertyi neljä kierrosta ajassa 1:24 sijoittuen tällä sijalle  150. Vuorinen kerkesi ajassa 2:17 kiertää reitin kahdeksasti ja sijoittui 16. 

B-luokassa starttaamaan pääsi 66 kuljettajaa. B ja Yleinen sekä veteraanit ajoivatkin tuttuun tapaan samassa lähdössä.  Näin lähtöön saatiin lähes 130 kuljettajaa. SyMK:n kuljettajista B:ssä parhaiten sijoittui Joonas Salonen, joka pokkasi seitsemännen palkinnon. Hieman yli minuutin Saloselle jääneenä Erik Rantahakala ajoi sijalle 12. Salonen ja Rantahakala kerkesivät reilussa kahdessa tunnissa ajaa kahdeksan kierrosta. Mikko Leppäsen kahdeksannelle kierrokselle pääsy jäi kiinni alle minuutista ja näin kierrosluku jäi seitsemään. Sijoitus kuitenkin 16. Seuraava sysmäläinen oli myös seitsemän kierrosta ajanut Riku Saksala, joka jäi Leppäsestä n. kolme minuuttia. Myös Jani Salonen ajoi seitsemän kierrosta, kuten valtaosa luokasta, ajaen sijalle 32. Veteraaneissa ajanut Kari Mäiseli sijoutti luokassaan 16. B-luokkaan verrattaessa jäänen nuoremmalle Saloselle kuitenkin lähes kuusi minuuttia. 

Ensi viikonloppuna ajellaan enduroa Nummelassa ja motocrossia Orimattilassa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s