JYHNÄHARJU CC MIKKELISSÄ

5.8.2017

Miikka Leppänen #174 startissa.

Jyhnäharju CC kaasuteltiin Mikkelissä lauantaina 5.8. kansallisena kilpailuna. Päivän aikana nähtiin kolme eri starttia, joista ensimmäisessä pääsivät omaa vauhtiaan näyttämään naiset, nuoret ja V60 -luokan kuljettajat. Päivän toisessa startissa matkaan lähtivät V50 ja Harraste-luokan kuljettajat ja viimeisessä sitten A, B ja V40-luokan kuljettajat. Kuljettajia päivän aikana reitillä nähtiin yhteensä 148 kappaletta 46:sta eri seurasta. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa oli mukana 5 kuljettajaa. Päivästä mielenkiintoisen teki vaihteleva keli. Harraste-luokan startissa vettä tuli aivan kaatamalla, jonka jälkeen se loppui kuiin seinään. Juuri ennen viimeistä lähtöä tuli taas vettä, joka loppui onneksi juuri ennen lähtöviivalle menemistä. A, B sekä V40-luokkien lähdössä hämmennystä kuljettajien keskuudessa toi se, että lähettäjä käski kuljettajien nostamaan molemmat kädet lippaan. Kuljettajat ihmettelivät tätä jonkun aikaa, mutta lopulta päästiin lähtemään radalle.

B-luokkassa Moottorikerhosta kilpaa ajamassa olivat Riku Tullila ja Miikka Leppänen. Riku sijoittui B-luokan lopputuloksissa sijalle 13. Miikka joutui valitettavasti keskeyttämään.

-Reitti oli tosi pehmeää ja itselleni haasteellista. Ajo ei kulkenut niin kuin toivoin, mutta hyvä kahden tunnin harjoitus tuli siinä tehtyä ja maaliin päästiin, Tullila kommentoi.

-Sain startissa aikas loistavan lähdön, ja olin ensimmäisen mutkan jälkeen kärkikahinoissa. Ajo tuntui alkuun todella hyvältä, kunnes taas oikea käsi kipeytyi niin, että jouduin keskeyttämään oman luokan toiselta sijalta, Leppänen kertoi.

Päivän toisessa lähdössä reitille lähtivät kasuttelemaan Harraste-luokassa Koskenniemi Jani ja Tuominen Rasmus. Rasmus ajoi maaliin ollen oman luokkansa yhdeksäs, kun taas Jani joutui valitettavasti keskeyttämään oman urakkansa parin kierroksen jälkeen. 

P’ivän viimeisessä lähdössä V40-luokassa ajanut Aku Mannila ylitti maaliviivan ollen oman luokkansa lopputuloksissa kuudes.

JYHNÄHARJU CC:N TULOKSET

Riku Tullila #831

XXIII Nummelan Nostotalkoot Vihdissä 12.8.2017

XXIII Nummelan Nostotalkoot Enduro kaasuteltiin lauantaina 12.8. Vihdin ympäristössä. Kilpailussa ratkottiin U20-luokan SM-mitalistit ja samalla myös veteraanien ja naisten Suomen Cup -voittajat. Muille luokille kilpailu oli kansallinen. Kuljettajia reitillä nähtiin päivän aikana 144 kappaletta, jotka olivat 44: eri seurasta. Sysmän Moottorikerhosta kilpailussa oli mukana kolme kuljettajaa. 

A1-luokkassa Jani Salonen kaasutteli maaliviivan yli ollen oman luokkansa lopputuloksissa hienosti viides. 

B1-luokassa Jyri Mannila joutui keskeyttämään viidennen maastokokeen jälkeen.  

-Aamulla ajo lähti hyvin kulkemaan heti ekalla pätkällä, mitään ongelmia ei ollut ja mies oli hyvällä fiiliksellä, kunnes epäonni osui taas kohdalleni. Viidennellä maastokokeella oli kalliolta pudotus puitten välistä ja tangon pää osui puuhun, jonka takia pyörä jäi siihen ja kuski lähti ilmaan. Polvi edellä tulin johonki kiveen ja melkein samantien huomasin, että polvi ei ole enään normaali, eikä kestä ajaa. Sairaalassa sitten selvisikin, että polvilumpio on murtunut, mutta hyvä asia on, että ei vaadi leikkausta ja pitäisi parantua ennalleen 4-6 viikon aikana. Koitetaan kummiskin päästä viellä Sysmän omaan SM-enduro kisaan mukaan ja päättämään tämä epäonnistunut kausi, Mannila kertoi.

B2-luokassa ajanut Sami Leppänen kaasutteli maaliviivan ylitse ollen lopulta oman luokkansa 12:sta nopein kuljettaja. 

XXIII Nummelan Nostotalkoot TULOKSET

Seuraava CC-kilpailu ajetaan Jämsässä 19.8 ja seuraava EnduroSprint ajetaan Raumalla 26.8.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s